Prijava/vpis 2017/2018

Fakulteta za organizacijske vede velja za vodilno izobraževalno ustanovo na področju organizacije in managementa in eno najbolje opremljenih fakultet, ki ponuja prenovljene in mednarodno akreditirane študijske programe.

Si želite postati manager športnih organizacij?

Na FOV z novim študijskim letom odpiramo vrata vsem, ki jih zanima področje managementa v športu in bi si želeli graditi kariero v športnih organizacijah ter širše. S študijskim programom Management v športu, ki smo ga pripravili v sodelovanju z OKS Slovenija, vam bodo odprte poti do kariere v športnih in drugih organizacijah.

Na FOV po znanje in aktivno do zaposlitve

Na Fakulteti za organizacijske vede vsem študentom tekom študija nudimo karierno in študijsko svetovanje in aktivno pomagamo pri iskanju pravega delodajalca in zaposlitve po meri posameznika.

37. mednarodna konferenca Portorož 2018

37. mednarodna konferenca o razvoju organizacijskih znanosti - Organizacija in negotovosti v digitalni dobi

37th International Conference on Organizational Science Development - Organization and uncertainty in the digital age

Študiraj v Kranju!

UM FOV v Kranju ponuja kakovostne, mednarodno primerljive študijske programe, ki so prilagojeni potrebam gospodarstva in negospodarstva in omogočajo nadaljnji karierni razvoj in pridobitev kompetenc, ki so danes dobrodošle na trgu.

Novice

Obvestila

Sistematični zdravniški pregledi za študente 1. letnika dodiplomskih študijskih programov

17. 01. 2018
Objavljamo seznam študentov 1. letnika dodiplomskih študijskih programov 2017/2018 (redni+izredni), ki so vabljeni na sistematični zdravniški pregled.
Obvestila

Gorenjski in ljubljanski srednješolci tekmovali v študiji primera

23. 01. 2018
Prejšnji teden sta Fakulteta za organizacijske vede Univerze v Mariboru in Gimnazija Franceta Prešerna za dijake gorenjskih in ljubljanskih srednjih šol v Kranju organizirali Tekmovanje v reševanju študije primera. Izziva, ki se ga je lotilo osem ekip dijakov, so letos okoljsko obarvali, saj so ga pripravili v sodelovanju s programom Ekošola.
Obvestila

Obisk podjetja Iskratel d.o.o.

22. 01. 2018
Študenti 2. letnika podiplomskega študija OMIS, so v okviru vaj pri predmetu Kakovost programske opreme, v petek 19. 1. 2018 obiskali podjetje Iskratel d.o.o.
Karierni center

Možnost študentskega dela / SRC d.o.o. Ljubljana

19. 01. 2018
Podjetje SRC vabi k sodelovanju komunikativne, kreativne in natančne študente informatike, ki bi delali s sodobnimi tehnologijami na področju razvoja programskih rešitev.
Karierni center

Možnost študentskega dela / DHL Global Forwarding d.o.o.

17. 01. 2018
V podjetju DHL Global Forwarding d.o.o. iščejo študentsko pomoč v prodaji (za daljše obdobje z možnostjo kasnejše zaposlitve).
Govorilne ure

Govorilne ure - red. prof. dr. Marko Ferjan

17. 01. 2018
Govorilne ure v petek 19.1.2018 odpadejo.

Dogodki

37. mednarodna konferenca o razvoju organizacijskih znanosti

21. 03. 2018
14:00
Fakulteta za organizacijske vede Univerze v Mariboru že 37. leto organizira mednarodno konferenco o razvoju organizacijskih znanosti, ki bo potekala od 21. do 23. marca 2018 v Portorožu.

Prikaži vse

Strateška partnerstva, članstva in akreditacije