Novice

Obvestila

Srečanje študentov in profesorjev FOV z Joel R. Kallmanom (Oracle)

23. 04. 2018
Direktor razvoja programske opreme v podjetju Oracle ter vodja razvoja Application Express (APEX) Joel R. Kallman se je na konferenci APEX Alpe Adria v Grazu srečal s študenti in profesorji FOV.
Obvestila

Regijska konferenca APEX Alpe Adria v Grazu

20. 04. 2018
Študenti 3. letnika dodiplomskega študija in 2. letnika podiplomskega študija študijskih programov Organizacija in management informacijskih sistemov, se danes udeležujejo regijske konference APEX Alpe Adria v Grazu.
Obvestila

5. karierna tržnica v živo

19. 04. 2018
Karierni center Univerze v Mariboru je v sodelovanju z Zavodom RS za zaposlovanje, OS Maribor in OS Ptuj, že peto leto zapored priredil večji dogodek na temo kariernih priložnosti za mlade.
Govorilne ure

Govorilne ure - red. prof. dr. Marko Ferjan

18. 04. 2018
Govorilne ure - red. prof. dr. Marko Ferjan - 20. 4. 2018
Obvestila

Sestanek projektne skupine Mastis

16. 04. 2018
V petek, 13. aprila 2018 so raziskovalci projektne skupine mednarodnega projekta MASTIS - Establishing Modern Master-level Studies in Information Systems ocenjevali dopolnjene učne načrte predmetov na podiplomskem študiju Informacijskih sistemov, ki so jih pripravili kolegi iz Ukrajine in Črne gore.
Karierni center

Vabilo za študente: job shadowing v Adeccu

16. 04. 2018
Če ti kariera veliko pomeni in iščeš dober začetek, imaš zdaj odlično priložnost! Preživi dan na upravi Adecca v Sloveniji, spremljaj pri delu direktorje in vodje področij in na tak način spoznaj delovanje mednarodnega podjetja.
Obvestila

Obisk kandidatov za rektorja Univerze v Mariboru na Fakulteti za organizacijske vede v Kranju

11. 04. 2018
Na Fakulteti za organizacijske vede so se danes predstavili kandidati za rektorja Univerze v Mariboru: red. prof. dr. Jernej Turk, red. prof. dr. Niko Samec, red. prof. dr. Žan Jan Oplotnik in red. prof. dr. Zdravko Kačič.
Obvestila

Zaslužni profesor Univerze v Mariboru Fakultete za organizacijske vede dr. Jože Gričar prejemnik naziva Častni občan MO Novo mesto za pomembne znanstvene, pedagoške in raziskovalne dosežke na področju informatike

10. 04. 2018
Z veseljem in ponosom sporočamo, da je dolgoletni visokošolski učitelj in raziskovalec na Fakulteti za organizacijske vede Univerze v Mariboru, zaslužni profesor dr. Jože Gričar prejemnik naziva Častni občan za pomembne znanstvene, pedagoške in raziskovalne dosežke na področju informatike.
Obštudijske dejavnosti

Sklep o razpisu volitev za člane Senata Fakultete za organizacijske vede Univerze v Mariboru iz vrst študentov

05. 04. 2018
Objavljamo sklep o razpisu volitev za člane Senata Fakultete za organizacijske vede iz vrst študentov.
Obvestila

UPDATE.camp 2018

04. 04. 2018
Če želite posodobiti svoje znanje o informacijski varnosti, se naučiti, kako primerno zaščititi svoje naprave doma ali v podjetju ter postati napreden uporabnik elektronskih naprav in spletnih tehnologij, vas vabimo, da posodobite svoje znanje in se udeležite dvodnevne praktične delavnice.

Pages